Donnerstag, 2. April 2015

Упражнения за цялото тяло

Упражнения за цялото тяло
1
Упражнение 1
Цел: Рамене, гърди, ръце, корем.
Застанете в поза дъска. Започнете диагонално предвижване на пръсти в дясно. Направете две крачки напред и две назад. Повторете същото движение в ляво. Продължете за 1 минута, като редувате двете страни. Направете 2 сета.
2
Упражнение 2
Цел: Корем, бедра, дупе.
Застанете изправени с крака на ширината на раменете. Повдигнете левият крак високо колкото можете, като извийте торса си към него. Включете ръцете, докоснете повдигнатото коляното с тях. Свалете и бързо повдигнете по същият начин десният крак, извийте торса и докоснете с ръце коляното. Да се получи движение като бягане с високо повдигане на краката, извиване на торса и докосване на коляното с ръце. Продължете за 1 минута, като редувате двете страни. Направете 2 сета.
3
Упражнение 3
Цел: Рамене, гърди, ръце, корем, дупе, крака.
Застанете в позиция за лицева опора със събрани крака. С отскок разтворете широко краката, съберете ги, направете лицева опора, с отскок прибере краката към ръцете, като стъпалата са от външната страна на дланите, а тялото е в полуклек. Повтаряйте движението 1 минута. Направете 2 сета.
4
Упражнение 4
Цел: Корем, бедра, дупе, крака.
Застанете изправение с крака на ширината на раменете и ръце свити в лактите, с юмруци близо до брадичката. Започнете да ритате с левият крак, като го изпънете пред тялото на 90 градуса. Върнете го в изходна позиция. Сега го разтворете в ляво от тялото в страничен напън, със свит ляв крак и изпънат десен. Повторете по 30 секунди за двата крака. направете 2 сета.
5
Упражнение 5
Цел: Корем, бедра, дупе, крака.
Застанете с крака на ширината на раменете. Направете три бързи подскока в дясно. Направете широк клек, като изпънете ръцете пред тялото, перпендикулярно на земята. Повторете същото движение в ляво. Продължете 1 минута. Направете 2 сета.
Източник:fitnessmagazine.com http://fitnesslady.bg

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen