Sonntag, 8. März 2015

Л.Рон Хъбард-Дианетика: Модерна Наука за Душевно Здраве


Дианетика - модерната наука за душевно здраве

Дианетика: Модерна Наука за Душевно Здраве 

Автор: Л.Рон Хъбард 

Раздел: Психология,Окултизъм 

Език: Български 

Формат: Word 

Описание: 

Безсъзнателността, подсъзнанието или реактивния ум е източникът на вашите кошмари, неразумни страхове, безпокойства и всяка една неувереност. Реактивният ум се проявява в най-неподходящите моменти. Той погребва вашата увереност, възможностите ви и вярата в себе си. Книгата “Дианетика: Модерна Наука за Душевно Здраве” отбеляза края на разрушителното влияние на реактивния ум и предлага съвършено ново състояние на човека – състоянието Чист. До публикуването на тази книга през 1950 година, никой не е разбирал разума истински, нито е имало точни технологии и процедури за освобождаване от източника на взривоопасните човешки аберации. 
Но това беше преди. Сега вие ще разберете от тази книга, как работи анали-тичния ум, и ще разберете за негативното влияние на единствения източник на стреса, нещастията, болезнените емоции и психосоматичните болести – реактив-ния ум. 
Дианетиката е достъпна на 53 езика и са продадени над 18 милиона екземпляра, веднага след първото издание, тази книга зае първо място в списъка на бестселърите на вестник ”New York Times” и остана в този списък 28 седмици подред. 
В Русия през 1996 година “Дианетика” зае 7 място сред книгите-бестселъри за самоусъвършенстване на списание “Книжен бизнес”. Такива известни хора, като Джон Траволта (известен американски артист), Пол Шохард (доктор на науките по медицина, психо-физиолог, почетен директор на практическата школа за висше образование Франция), Джулия Мигинес (световно известна оперна певица и актриса) използват технологията дадена в книгата “Дианетика” в живота си. 
Книгата е предназначена за хора от различни социални слоеве и професии.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen