Dienstag, 10. März 2015

Street Ефективност на Пептидите за мускулна маса и релеф



fitnesbg.com-hgh-176-191-500x500
fitnesbg.com-hgh-176-191-500x500
За да има добри резултати и полза от пептидите, трябва да се приемат в продължение на поне 3 месеца, разбира се 6 месеца е по-добре. Използването на пептиди които освобождават хормон на растежа, не предизвиква бързи промени в структурата на тялото, каквото действие имат анаболните стероиди за изграждане на мускулна маса. Също така пептидите не постигат този бърз ефект като при силни стимуланти за отслабване и релеф като Т3 и Кленбутерол и т.н. Те осигуряват бавно и стабилно покачване на мускулна маса и загуба на мазнини (в зависимост от целта). Предимството в употребата на пептиди е, че постигнатите резултати са много по-постоянни от препарати като анаболните стероиди, които предизвикват рязко и бързо покачване на мускулната маса. Освен това пептидите са далеч по-безопасни и без странични ефекти.
По-долу са класирани 8 пептиди и основните цели за които се използват. Класацията се основава на връзка с потребители, които са използвали тези съединения по-дългосрочни, както и клинични проучвания. Трябва да се отбележи, че класацията е съставена с презумпцията, че всеки пептид се използва самостоятелно, а не когато се използва в комбинация с други пептиди (което може значително да увеличи тяхната ефективност).
ПЕПТИДИЗагуба на
мазнини
Мускулна
маса
Възстано
вяване
Против
стареене
Цена / ефектСтранични
ефетки
GHRP 6********************
GHRP 2*********************
IPAMORELIN******************
IGF-1 LR3*********************
PEG-MGF*****************
MOD GRF 1-29*******************
CJC-1295 (DAC)*************************
HGH FRAG 176-191*****---****
Следващите примери са основани спрямо ефективността на различните пептиди – съотношението между получени резултати и тяхната цена.
За начинаещи
Тези, които не спазват хранителен режим и не тренират редовно, които се интересуват от подмладяване и подобрения на формата на тялото си. Тези които искат да използват само един вид пептиди за кратък период от време (3 месеца).
Най-добър препарат за мускулна маса: CJC-1295 DAC
Най-добър препарат за намаляване на мазнини: HGH Fragment 176-191
За средно напреднали
Хора които тренират (силови тренировки и/или правят кардио) няколко пъти седмично и се интересуват от цикъл с по-голяма продължителност (3-6 месеца), който включва комбинация от два паптида, за да се повиши тяхната ефективност и резултати.
Най-добра комбинация за мускулна маса: GHRP-6 (или GHRP-2) + CJC-1295 DAC
Най-добър комбинация за намаляване на мазнини: HGH Fragment 176-191 + CJC-1295 DAC
За напреднали атлети
Спортисти, които имат много стриктни тренировки (силови и/или правят кардио) и добър режим на хранене. Такива които желаят по-големи резултати и да получат максимални резултати с по-дълъг период от време (6 месеца или повече):
Най-добра комбинация за мускулна маса: GHRP-6 (или GHRP-2)+ CJC-1295 DAC + IGF-1 LR3
Най-добър комбинация за намаляване на мазнини: HGH Fragment 176-191 + CJC-1295 DAC + IGF-1 LR3
Най-безопасна комбиннация (за продължителна употреба): GHRP-6 + Modified GRF 1-29 + IGF-1 LR3
Въпреки получените данни, все пак остава индивидуалната реакция на всеки един различен организъм и за някой тези резултати няма да са актуални. Също така трябва да се вземе под внимание и индиректното действие на различните пептиди. Например GHRP 2 и GHRP 6 имат еднакъв индекс за покачване на мускулна маса и стойност за релеф. На практика обаче, при някои индивиди, GHRP-6 предизвиква силно повишаване на апетита, а при други не!
Комбинацията от пептиди може да е всякаква, всеки сам ще достигне до заключението: кое е добро за самия него. Всеки организъм е индивидуален и по-различен начин приема съединенията, колко силно ще действат и как точно.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen